eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike acun ılıcalı Halil İbrahim Fenilketonüri testi toyota

Gezmeye çıkan Google Atlas herkesin yüreğini ağzına getirdi
 Boston Dynamics, yeni oluşturduğu Atlas adını verdiği ve insana en çok benzeyen robot özelliğini taşıyan robotu, dış dünyada denemeye çıkardı.


 Boston Dynamics, kendi sitesinden ve sosyal hesaplarından yayınlamış olduğu yeni video ile oluşturdukları insana en çok benzeyen robot olan ATLAS konusunda çok büyük bir ilerleme kaydettiklerini açıkladı. Şirket, robotu, dış dünyada denemeye çıkardı. Sonuç oldukça çarpıcı. Atlas adı verilen robot dış dünyada da büyük bir başarı kaydetti.İnsan benzeri robot dışarıda neredeyse bağımsız bir şekilde iki ayak üzerinde yürüyebiliyor.

Robotun arkasında bulunanlar ise elektrik kablosu ve yönlendirme bilgisayarına bağlı kontrolcüler. Atlas’ın yürüyüşü biraz dengesiz çünkü hareket esnasında hala enerji kablosu ile bir yere bağlanmaya ihtiyaç duyuyor.

Google X ve Boston Dynamics çok uzun bir geçmişe ve birlikteliğe sahip ve açıklamalara göre şu anda takvimin ilerisinde gidiyorlar. Yani Atlas ile ilgili yeni haberler gelmeye devam edecek gibi duruyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.