eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet mahkum 9 uncu bölüm yağmur covid-19 Sömestr

İphone'nin yeni güncellemesine Hamile adam damga vurdu !

İphone için yeni günecelleme gündemde. İos 15.4 sürümü ile İphone ye 37 tane yeni emoji ekleneceği duyuruldu. Bu emojilerin arasında bir tanesi dikkat çekiyor. Hamile adam emojisi.

Bütün onaylı emojileri üretmekte olan California merkezli Unicode Konsorsiyumu’nun bir parçası olan Emojipedia, yeni olan hamile adamın ‘bazı transseksüel erkekler ile eşcinseller için hamileliğin mümkün olduğunu’ kabul ettiğini vurgulamakta. Fakat ikitane  yeni ‘hamile erkek’ emojisi, çok yemek yemenin neden olduğu dolu bir mideyi göstermenin potansiyel olarak kullanılabileceği de açıklandı. iOS 15.4 güncellemesinde ayrıca Eriyen Yüz, Noktalı Çizgi Yüz, Gözyaşlarını Tutturan Yüz ve Çapraz Ağızlı Yüz gibi yedi yeni emojinin daha yer aldığı belirtildi. Diğer eklemeler arasında bir motosiklet lastiği, bir kaydırak, bir disko topu, mercan, fasulye ve düşük pil de yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
IphoneHamileHamile Emojisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.