eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Lollipop'tan Marshmallow'a! Marshmallow Kitkat'ı yenebilecek mi?
 Android M'nin yeni güncellemesinin adı belirlendi.  Yeni güncellemenin adı Android Marshmallow. Her güncellemeye farklı bir şekerlemenin adını veren Android'in bundan önceki güncellemeleri Android Kitkat ve Android Lollipoptu. Acaba Android Marshmallow, kullanılma rekorunu elinde bulunduran KitKat versiyonu geçecek mi yoksa kızaracak mı?

 Android'in yeni çıkacak olan Android M sürümünün adı belli oldu. Her güncellemeye farklı bir şekerlemenin adını veren Android'in bundan önceki güncellemeleri Android Kitkat ve Android Lollipoptu. Bu seferki şekerleme adı ise Marshmallow oldu.  Google'ın bir sonraki Android sürümünün adı Android Marshmallow olarak kesinleşti. Android Lollipop'un halefi, Google IO 2015'te gösterilmesinden bu yana Android M olarak biliniyordu.  Google'ın Android sürümleri alfabetik sıra ile yapıldığı ve tatlı isimleri kullanıldığından M için çeşitli tahminler yürütülüyordu. Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat ve Lollipop'tan sonra gelecek yeni sürüm için milkshake'ten muffin ve macadamia gibi bir çok isim düşünüldü.  Android Marshmallow bir başka anlatım ile Android 6.0 daha iyi bir bellek yönetimi, daha basit uygulama izinleri ve yeni pil tasarrufu teknikleri ile beraber gelmektedir.

Değişiklikler çok büyük olmayacak, fakat arka planda da bir çok geliştirme yapılacak. En önemli yeniliklerden biri olacak olan Google Now on Tap, Google'da arama yapmadan öncesinde mesajlarınızı ve web sayfalarını tarayarak ne istediğinizi tahmin edebilecek.  Google, Android Marshmallow'un final geliştirici önizleme sürümü beta tester'lara yollamaya başladığı için final sürümüne oldukça yakın olarak görünüyor. Bugün yayınlanmış olan Android 6.0 SDK'nın arkasından Google Play Store'un da Android Marshmallow uygulamalarını kabul edeceği açıklandı.  Yeni Nexus 6, Nexus 5, Nexus Player ve Nexus 9 cihazlarından bir tanesine sahipseniz eğer yakın zamanda Android 6.0 beta'yı deneme şansına sahip olacaksınız.  Marshmallow'un diğer marka telefonlara ulaşmasının ise bir kaç ay süreceği söylenmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.