eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Microsoft'tan şok kapatma kararı! İflas mı ediyor?
 Microsoft'un mobil kısmındaki Lumia telefon bölümünde Finlandiye ülkesindeki 2.300 kadar işçinin daha işten çıkarılması planlanıyor.

Dünyaca ünlü teknoloji devleri arasında bulunan Microsoft, yeniden yapılanmaya gidiyor. Yeniden yapılanma doğrultusunda dünyaya yayılmış olan fabrikalarının her birinde işten çıkarmalar yapacağını duyuran firmanın CEO'su Satya Nadelle, çalışanlara yollanan mektuplarda işten çıkarmalara hazır olmaları gerektiğinin söylendiğini belirtmişti. Geçtiğimiz ay Microsoft Mobile Oyun yeteri kadar gelir sağlamayan akıllı telefon işi nedeniyle işten çıkarmalarla karşı karşı kalabileceği ortaya çıkmıştı.

Şu an yabancı kaynaklardan biri olan Reuters'a, geriye kalan üç ürün geliştirme birimlerinden biri olan, Salo, Finlandiya'daki tesislerin 2.300 işten çıkarmayla birlikte kapatılacağı söyleniyor. Microsoft, Espoo ve Tampere'deki tesisleri kapatmayacak, ancak buralarda da işten çıkarmalar yapılacak.

Akıllı telefonlarda uzun süredir istediği pazar payına ulaşamayan Microsoft, üst seviye cihazlarıyla da kayda değer bir başarı elde edemedi. Firma, yeniden yapılanma planları kapsamında telefon donanımı işini küçülterek, yakın gelecekte daha az cihaz tanıtmak istiyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.