eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Oyunseverler "VOİDU" dedi. Peki Voidu nedir?
 Tüm dünyada popüler olan ve Türkiye'de de son yıllarda popülerliğini hızla artıran dijital oyun dağıtım platformları kullanım kitlesini genişletmeye son sürat devam ederken platforma yeni siteler de ekleniyor. İşte Voidu onlardan sadece bir tanesi.


Voidu, dijital oyun platformları konusunda oldukça sağlam bir ekip tarafından oluşturulup geliştirilen bir site. Piyasaya oldukça sağlam bir giriş yapmış olan Voidu, beta sürümüyle oyunseverlerle geçtiğimiz günlerde buluştu. Artık oyunseverler ve oyun dünyasının meraklısı olan herkes  hem güncel ve merakla beklenen oyunları, hem de klasikleri oldukça uygun kampanyalarla satın alabilecekleri bir sanal mağaza platformuna kolaylıkla erişim sağlayabilecekler. Yenilikçi bakış açısı ve çok çeşitli ödeme seçenekleri sayesinde oyuncuların kolayca alışveriş yapmasına olanak sağlamayı planlayan Voidu, cazip kampanyaları ve uygun fiyatlarıyla da adından bir hayli söz ettireceğe benziyor.

Voidu CEO'su Emrah Kara üzerinde çalıştıkları platform ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Voidu.com, kullanıcılarına terzi işi kampanyalar ve içerikler sunan, müşteri odaklı bir dijital oyun platformu olarak hizmete girdi. Bu kapsamda oyunculara daha avantajlı imkânlar sunabilmek amacı ile sadece platform olarak değil, beraber çalışacağımız markalar ile de ortak projeler üretiyoruz. Yerel ortaklarımız ve küresel bakış açımızla, başta Türkiye olmak üzere, hizmet vereceğimiz tüm ülkelerde oyuncuların kendisini yakın hissedeceği ve benimseyeceği bir marka oluşturmayı hedefliyoruz."

Voidu nedir? Amacı nedir?

 Voidu, uluslararası yatırım alarak 2015 yılında hizmete girmiş, dijital bilgisayar oyunları ve ek paketlerini içeren yenilikçi bir dijital oyun mağazası platformu olarak tanımlanabilir. İlginç kullanıcı deneyimlerinin yanında özellikle  düzenli olarak gerçekleştirecek olduğu sürpriz kampanyalar ve indirimlerle Voidu, oyunseverlere çok boyutlu bir oyun platformu sunmayı hedefleme amacını taşıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.