eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

TEKNODÜNYADAN ŞOK CİHAZ! Asus ZenFone 2 Deluxe özellikleri neler?
Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition olarak adlandırılmış olan yeni nesil Asus modelinde şu ana kadar teknodünyada hiçbir modelde görülmemiş bir hafıza alanı var. Asus'un yeni nesil akıllı telefonu olan Asus ZenFone 2 Deluxe  256 GB dahili depolama alanına sahip!

Yani telefon aynı anda binlerce müzik, uygulama ve fotoğrafı barındırabilecek hafızayı içinde barındırıyor.

Önümüzdeki ay Brezilya'da satışa sunulacak olan Asus ZenFone 2 Deluxe için etiketler belli değil. Yani fiyatları henüz açıklanmadı fakat  normal ZenFone 2’ye göre en az 2 kat fazla bir fiyatla satılacağı düşünülüyor. 

Asus ZenFone 2 Deluxe özellikleri neler?


ZenFone 2 Deluxe’nin içerisinde Intel Atom Z3580 çipseti yer alıyor. Dört çekirdekli bu işlemcinin çekirdek başına düşen hızı 2.50 GHz olarak belirtilmiş. GPU yani grafik işlem birimi tarafında ise PowerVR G6430 bulunuyor. 4 GB sistem belleği, 5.5 inç Full HD çözünürlükte ekran Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Android 5.0 Lollipop’un yüklü olarak geldiğini telefonda Asus’un Zen UI arayüzü kullanılıyor. 3000 mAh değiştirilemeyen batarya ile orijinal ZenFone 2 serisiyle benzeşiyor. Ayrıca 256 GB depolama alanını yeterli bulmayanlar için bir de microSD kart yuvası bulunuyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.