eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi toyota

Youtube ve İzlesene "Vodafone!" dedi
Mobil ortamda bir dünya markası haline gelmiş olan Vodafone, internetin en çok kullanılan video izleme platformu olan Youtube ve İzlesene için özel bir internet paketi hazırladı.

Vodafone'un yapmış olduğu açıklamaya göre, şirket Türkiye'de ilk kez Youtube ve İzlesene gibi video  platformlarında geçerli olacak video paketleri hazırlandı ve bütün abonelerine sunulmaya başlandı. "YouTube & İzlesene Video Paketi" adı altında oluşturulan pakette YouTube ve İzlesene site ve uygulamalarının erişimine özel olarak 1 GB internet Vodafone'da hazır olacak.

Hizmet kapsamında gerçekleştirilecek olan bu paket program YouTube ve İzlesene platformları üzerinden kullanıldığında, mevcut tarife kotasından değil, pakete özel olarak tanımlanmış 1 GB'lık ek internet paketinden düşülecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.