eşya depolama
Öne Çıkanlar instagram Halil İbrahim Camdaki Kız Son Bölüm dolar güncel Beşiktaş

Erkan Trükten kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Erkan Trükten, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında adını bu kez büyük İstanbul depremi söylemleri ile duyuldu. Son depremde kuyu bombası kullanıldığına dair iddiaları ile gündem olan Erkan Trükten kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Erkan Trükten Kimdir?

1980 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen Erkan Trükten, İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olduktan sonra Sofya’da felsefe eğitimi almıştır.

Erkan Trükten kimdir

Dünya Tarihi, Felsefe, Felsefi Akımlar & Filozoflar hakkında eserleri kaleme alan Trükten tüm bunların yanında BBN Türk ve Youtube üzerinden de yayınlar yapmıştır. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde bağımsız Cumhurbaşkanı adayı olmak adına çalışmalar yürüten Trükten, kuyu bombası iddiaları ile gündem olmuştur.

Anahtar Kelimeler:
Erkan Trükten
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.