eşya depolama
Öne Çıkanlar hamilelik testi hamilelik belirtileri Camdaki Kız indirim 2022 zam oranları

Özel liseye geçişte süre sınırına son verildi!
 Milli Eğitim Bakanlığı, özel liselere geçiş ve nakil işlemlerinde süre sınırının kaldırdığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca,  resmi liselerde öğrenimgören öğrencilerden eğitim-öğretim desteği almaya hak kazanmış olanların başvurmaları halinde özel liselere nakil ve geçiş işlemlerinin süreye bağlı olmadan gerçekleşeceği açıklandı. 

MEB,  resmi liselerden özel liselere nakil ve geçişlerde tereddütlerin giderilmesi adına 81 ile yazı gönderdi. 

Bu duruma göre, resmi liseler arasında nakil ve geçiler ayda bir kez yapılırken, resmi liselerden özel liselere yapılan nakil ve geçişler ile özel liseler arasındaki nakil ve geçişlerde herhangi bir süre kısıtlaması bulunmamaktadır. 

Resmi liselerde öğrenim gören öğrencilerden eğitim-öğretim desteği almaya hak kazananların başvuru yapmaları halinde, özel liselere nakil ve geçiş işlemleri süreye bağlı olmadan yapılabilecek. Boşalacak olan kontenjanlara yapılacak nakil ve geçişlerde ise ilgili mevzuatta belirtilen süre dikkate alınacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.