eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Yeni öğretmen adaylarına kadro sınavı!
 Milli Eğitim Bakanlığı performans değerlendirme sonuçlarından başarı sağlayan öğretmen adaylarını kadro sınavına alacak. 
Milli Eğitim Bakanlığı bu sene ilk defa performans değerlendirmesi sonucunda başarı sağlayan öğretmen adaylarını, 11 Ekim'de sınava alacak. Sınava başvurular 24 Ağustos tarihinde başlayacak. Asli öğretmenliğe geçiş yazılı sınav başvuruları 24 Ağustosta "http://www.meb.gov.tr" sitesi üzerinden başlayacak. Elektronik ortam üzerinden alınacak başvurular, 11 Eylül'de saat 17.00'da bitmiş olacak. 

Adaylar ise kimlik ve başvuru bilgilerini "Elektronik Başvuru Formu" na girerek MEBBIS üzerinden gelen bilgilerinin doğruluğuna bakarak ve formun bir çıktısını alarak eğitim kurumu müdürüne imzalatıp mühürleterek bir suretini almış olacak. 

Sınav ücreti 50 lira

Elektronik Başvuru Formunun bir suretide adayın özlük dosyasında saklanmış olacak. Adaylar, 50 liralık sınav ücretini, MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı Döner Sermaye  "Kurumsal Tahsilat Programı" aracılığı ile T.C Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ya da Türkiye Halk Bankalarından bir taneside 24 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yatırmış olacak. Banka dekontunda adayın T.C Kimlik Numarası, adı ve soyadı, katıldığı sınavın ise açık adı bulunacak. Sınav, 11 Ekim 2015 Pazar günü saat 10.00'da başlayacak. Tek oturumda yapılacak olan sınavda adaylara çoktan seçmeli 100 soruyu yanıtlamaları adına 120 dakika verecekler. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.