eşya depolama
Öne Çıkanlar Sezin Bozacı iski sokağa çıkma yasağı sosyal medya Emeklilik

Psikoloğunun boğazına bıçak dayayarak rehin aldı
  Bursa'nın İnegöl ilçesi Devlet Hastanesi'nin psikiyatri servisine muayene olmaya gelen hasta kendisiyle yeterince ilgilenilmediğini iddia ederek psikoloğunu bıçak tehdidi ile rehin aldı. Hasta, polis tarafından güçlükle ikna edilerek psikoloğunu serbest bırakması sağlandı.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Devlet Hastanesi'nin psikiyatri servisinde dün muayene edilen 24 yaşındaki Salih A., bu sabah yeniden psikiyatri servisine geldi. Servis odasına giren Salih A, muayenesinde kendisiyle yeterince ilgilenilmediğini iddia ederek Psikolog Kadir Çağıl Doğan'ı bıçak tehdidiyle rehin aldı.



İKNA ÇABALARI 1,5 SAAT SONRA YANIT VERDİ

Olayın hastane yetkilileri tarafında ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da Salih A.'yı ikna etmeye çalıştı.

Kaplan'ın 1,5 saat süren çabalarının ardından Salih A'nın nişanlısı hastaneye çağrıldı. Bu kişi, nişanlısını odaya alıp Psikolog Doğan'ı bıraktı. Elindeki bıçağı Kaplan'a teslim eden Salih A, bir süre nişanlısıyla konuştuktan sonra polise teslim oldu. Gözaltına alınan Salih A, polis merkezine götürüldü.

Psikolog Doğan'ın başka bir kente atandığı ve İnegöl Devlet Hastanesi'ndeki görevinin 14 Ağustos'ta sona ereceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.