eşya depolama

Blackberry DTEK50 ne zaman Geliyor ! İşte Blackberry DTEK50 incelemesi !
 Blackberry den büyük atak ! İşte Blackberry DTEK50. Blackberry DTEK50 Ne zaman Çıkıyor ?
Blackberry Kullanıcıların merakla beklediği atağı sanırım bu sefer yapacak olan şirket uzun zamandır yaşadığı maddi sorunları atlatmış gibi görünüyor.
Haberin İnternete sızdırılmasından sonra Blackberry DTEK50 İncelemeleri internet sitlerinde gezmeye başladı. Daha teknik özellikle sır gibi saklanan DTEK50 Modelinin yakın zamanda Blackberry tarafından açıklanması beklenmektedir.

Blackberry DTEK50 Ne zaman Çıkacak !

Özellikle işletim sisteminin ne olacağı merak edilen DTEK50'nin Çok bir zaman geçmeden açıklamaları yapılması bekleniyor.
Edinilen bilgilere göre ANDROİD işletim sistemine sahip olacak olan DTEK50'nin 5.2 İNC'Lik bir ekrana ve 13 megapiksel kameraya sahip olacağıda sızan haberler arasında.
En çarpıcı özelliği 7,4 Milimetrelik bir incelikte olup, kullanıcılarına tasarım ve hız konusunda büyük destek verecek gibi görünmekte.

Güçlendirilmiş bir android sistem ile desteklenecek olan DTEK50 nin çıkmasını bekleyen kullanıcıları, bu cihaz ile ilgili gelişmeleri ve haberleri bizden takip edebilirler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.