eşya depolama
Öne Çıkanlar cep telefonu sosyal medya Tatil

Opencart Nedir?  Opencart ile neler yapılabilir? Peki Modülleri Ne işe yarıyor?
 Opencart Nedir?

Opencart PHP tabanlı bir e-ticaret yazılımıdır. Dünya üzerinde en çok kullanılan e-ticaret alt yapısı olan opencart sınırsız sayıda ürün ve marka oluşturma  imkanı sunar. Ücretsiz ve açık kaynak kodlu oluşu, sürekli gelişen yapısı ve mükemmel seo yapısı opencartı zirveye taşımıştır. Profesyonel ve orta ölçekli firmalar tercih etmektedir. Kolay kurulum ve kullanımı kod bilgisi olmayan biri için bile kullanma imkanı sağlar. Basit ve anlaşılır paneli ürün ekleme, kategori oluşturma, marka oluşturma ve satış raporları almanızı sağlar. Birden fazla dil ve para birimli tanımlanabilirken mağazanızın dünyaya açılması çok kolaydır. Opencart 6.000’den fazla modül ve eklenti bulabileceğiniz bir yazılımdır. Binlerce tema bulundururken isterseniz kolayca kendi temalarınızı da oluşturabilirsiniz. Opencart Modül ve Opencart Tema Bünyesinde dünya üzerinde en çok kullanılan ödeme metodlarını barındırırken isterseniz özel ödeme metodları da eklenebilmektedir. Türkiye’de kullanılan tüm bankaların sanal posu eklenebildiği gibi, payu, iyzico, ipara gibi firmalar da entegre edilebilmektedir. Opencart sanal pos ödeme sistemi ile ödemelerinizi kredi kartı ile satış imkanı sunarken, opencart modül ile yazılımı geliştirebilir ve opencart tema ile kendinize özel en iyi şablonu oluşturabilirsiniz. Xml entegrasyonu tedarikçinin size sunduğu ürünleri anında sitenize eklerken belirlediğiniz periyotlarda güncellemesini sağlayarak stok ve fiyat güncellemesi yapılabilir. Size ait sunucularda barındırmanız dosyalarınızın kontrolünün sizde olması ve yıllık yazılım ücreti ödemenize gerek yoktur. Google reklam ağında düşük (tbm) ve yüksek kaliteli trafik elde edersiniz. 

Opencart ile neler yapılabilir? Neden tercih ediliyor?

Herhangi bir ürün sınırı yoktur, sınırsız sayıda ürün eklenebilir ve marka oluşturabilirsiniz. Gelişmiş ödeme yönetimi bünyesinde kapıda ödeme, havale/eft ile ödeme, paypal ve tüm türkiye poslarıyla birlikte tüm ödeme sistemlerini destekler. Her banka ya da kuruluşun posu kullanılabilir. XML entegrasyonu tedarikçi ağından ürünlerinizi aynı anda sitenize ekleme olanağı sağlar.  Sürekli gelişen bir açık kaynak kodlu oluşu. Kolay kurulum ve kolay yönetimi ile herkesin kullanabilmesi Size ait olan kendi sunucularınızda barındırabilmeniz. Sürekli destek bulabilmeniz. E-ticaret mağazanız için binlerce tema bulabilmeniz ve isterseniz kendi özel temanızı yaratabilmeniz. Dil seçenekleri ile farklı diller ve para birimleri ile dünyaya satış yapabilmeniz. Mükemmel seo yapısı ile arama motorlarında hızlı yükseliş göstermesi. Satışların raporların kolayca ulaşabilmeniz. SSL ile güvenli alışveriş sunabilmeniz. Kolay sosyal medya entegrasyonu ile ürünlerinizi daha fazla kişiye duyurabilmeniz. Google e-ticaret reklam ağına kolayca entegre edilebilmesi.

E-opencart.com ile opencart sitenizi kolayca geliştirebilirsiniz. 


Standart opencart yazılımını geliştirmenize ve güncellemenize olanak sağlayan e-opencart.com opencart modül ve opencart tema desteği ile birlikte bir çok geliştirme barındırmaktadır. Sürüm 1.5 ve 2 versiyonlarına uyumlu opencart modülleri ve opencart temaları tüm versiyonlar için kullanılabilmektedir. Google reklam ve seo ile ilgili geliştirme ve haberleri de okuyabileceğiniz gibi bu konuda destek almanız mümkün. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.