eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

11 Mayıs Perşembe günlük burç yorumları - 11 Mayıs burcunuz ne diyor?

Akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay ve yengeç 11 Mayıs Perşembe günlük burç yorumları falınızı haberimizden okuyabilirsiniz. Burcunuz bugün ne söylüyor? 11 Mayıs günlük burç yorumlarını sizler için paylaşıyoruz.

Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından geçmiş tecrübeler eşliğinde hazırlanan ortalama tahminler olarak gündeme gelmektedir. Pek çok insan için bir anlam ifade etmeyen burç yorumları genel olarak ciddiye alınmaktadır.

Günlük burç yorumları genellikle ilgili burcun genel özellikleriyle paralellik gösterir ve konusunda uzman astrologlar ayın, güneşin ve yıldızların pozisyonlarına göre tahminler yaparlar. Ülkemizde günlük burç yorumları deyince akla ilk gelen isimler arasında Rezzan Kiraz, Hande Kazanova, Nuray Sayarı, R. Hakan Kırkoğlu, İrem Su gibi isimler gündeme gelir. Genel itibariyle tahminlerin tuttuğu gözlense de günlük burç yorumları sadece eğlence ve zaman geçirme amacıyla da okunmaktadır.

11 MAYIS PERŞEMBE HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): Sevgili Koç, bugün Venüs ve Mars karşı karşıya duruyorlar. Duyguların çok yoğun. Her ne yapıyor olursanız olunuz gelişme hızı fazla olacaktır. Ancak sinirli olabilirsin ve belki de duygularda değişim yaşanabilir. Sevdiğin kişiye karşı tutumunda hatalar olabilir tartışmaya girmeden rekabete kalkışmadan daha anlayışlı olmalısın.

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): Sevgili Boğa, bugün güneşle Satürn karşı karşıya geliyorlar. Gereksiz harcamalar yaparak bütçeni bozmamalı işle ilgili planlarından kimseye bahsetmemelisin. Çeşitli fırsatlarla karşılaşacaksın bunları değerlendirmeye çalış. Gerilim yüzünden ortaya çıkabilecek psikolojik durumlara açıksın. Duygularına baskı uygulama

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): Sevgili İkizler, Venüs’ün Mars’la ilişkisinin olumlu etkisiyle kendini çok iyi hissedebilirsin. İçindeki duyguları açığa koyabilirsin. Güzel haberler alacaksın hoşuna gidecek iltifatlar duyacaksın. Arkadaşlarınla aran çok iyi olacak. Yeni ilişkilere hazırlanabilirsin ama pek de romantik ilişkiler ummasan iyi olur.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): Sevgili Yengeç, eşinizin başarısıyla gurur duyacak özellikle bu başarının getireceği maddi kazanç ve yeni olanaklar memnuniyet arttıracak. Hayal gücünü kullanarak iş konusunda radikal değişimler yapabilirsin ama düşünmeden ani kararlar vermemelisin. İletişim sorunları yaşıyorsan  karar almamalısın.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): Sevgili Aslan, duygusal yoğunlukların yaşanacağı şu günlerde sende insanları çeken bir güç var. Bu durum çevrendekileri meraklandırıyor. Popülerliğin artacak ve karşına romantik fırsatlar çıkacak.güneş boğa burcundan  seni destekliyor. Bir arkadaşına göndereceğin hediye onun seninle ilgilenmesine neden olacak.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): Sevgili Başak, konuşurken hoşgörü sahibi olmalısın aksi halde sevgiliyle aranda anlamsız konular yüzünden tartışma oluşabilir. Soğukkanlılığını kaybetmemek durumundasın. İş hayatını karıştıran bazı pürüzler kısa zaman içinde yok olacak. Yıldızlar güzel günler vaat ediyor. O günlere kadar sebat göstermelisin.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): Sevgili Terazi, bugün yıldızlar duygusal yaşamımı derinden etkiliyor. Senin içinde sevgide ilginç durumlar var. Düşlediğin bir şey gerçekleşecek. Bunun sonucunda ilişkide değişiklik olacak ve sen bocalayacaksın. Bu aralar sinirlerin gerilmiş her şeye tepki verip alınıyorsun. Oysa ortada  alınacak bir şey yok.

AKREP BURCU

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): Sevgili Akrep, Satürn güneşin karşısında kaygıların korkuların olabilir.. Sevdiklerin mutlu olman için çabalamaktalar. Onların seni desteklemeye ve yüreklendirmeye çalışması seni daha da çok duygulandıracak. Sorunlara beraber çözüm yaratabilmeniz ilişkiyi perçinleyecek. Zamanlamayı iyi yaparsan  her şey çok güzel olacak

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): Sevgili Yay, tasalanman gerekmiyor. Zihnin çok hızlı çalışıyor. Bu sayede ertelediğin işlere geri dönerek verimli çalışmalar yapabilirsin. Güvenliğinden emin olmadığın yatırımlara heveslenmemelisin. Sağlık açısından kendini iyi hissedeceksin. Sağlıkla ilgili tedaviye ihtiyacınız varsa bu sıralarda bunu başlatabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): Sevgili Oğlak, çok keyifli bir gün geçireceksin ancak isteklerinin yerine gelebilmesi için bir süre daha beklemelisin. Gizli veya yasak ilişkilere sakın meyletme. İş ve aşk yaşamını birbirine karıştırmaya devam edersen aksilikler peşini bırakmayacak. Enerjini doğru yönlendirebilirsen sağlık problemleri yaşamazsın.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): Sevgili Kova, çekingen değilsin ve bilinçli hareket ediyorsun. Kimseye araştırmadan iyice tanımadan güven duyamayacağını da biliyor olmalısın. Balık burcundaki Neptün hayal kırıklığına götürebilir dikkat etmelisin. Bu sana iş hayatında gereksiz risklerin alınmayacağını söylüyor. Kişiler üstünde sempatik bir etki bırakıyorsun .

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): Sevgili Balık, duyguların coştuğu bir gündesin. Romantik bir macera yaşaman muhtemel. Bunun devam edemeyeceğini düşünebilirsin ama o kadar mükemmel yürüyecek ki kendini daha fazlasını isterken bulacaksın. Kendine verdiğin sözleri hatırla. Etkisi altına gireceğin ürkekliğin son derece yersiz daha da çok sevileceksin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.