eşya depolama
Öne Çıkanlar Galatasaray pkk açılımı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sitesinde yayınlanan son hava durumu raporuna göre Balkanlar üzerinden gelecek olan bir soğuk hava dalgası ülke genelini Cuma gününden itibaren etkisi altına alacak. Yapılan uyarılar neticesinde son yılların en kuvvetli kar yağışları bekleniyor.

Bulutlu havaların hüküm sürdüğü Trakya bölgesinde bugünden itibaren etkisini göstermeye başlayacak olan sağanaklar, Cuma günü yerini kar yağışına bırakacak. Balkanlardan gelen yoğun kar yağışının bütün Türkiye’yi etkisi altına alacağı ve uzun süredir görülmemiş bir yağış olacağı belirtildi. Cuma günü karla karışık yağmurun ardından akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayacak olan yoğun kar yağışından ötürü Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşlara önlemlerini almaları ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için uyarılarda bulundu.

Cuma günü özellikle kar yağışının etkili olacağı iller arasında Balıkesir, Tekirdağ, İstanbul, Edirne, Yalova, Çanakkale, Sakarya, Bilecik, Kırıkkale, Bursa gibi iller bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.