eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike acun ılıcalı Halil İbrahim Fenilketonüri testi toyota

LGBTİ' nin Amerika Başarısı !
 Amerika Birleşik Devletleri'nde Başkan Barack Obama'nın onayı ile Beyaz Saray tarihinde ilk defa transeksüel birey işe alındı. 


Obamanın danışmanlarından Valerie Jarrett işe alınan 28 yaşındaki Raffi Freedman-Gurspan'ın Beyaz Saray'ın her zaman desteklediği liderlik özelliklerine sahip olduğunu belirtti.

Daha önce Transseksüeller için Eşit Haklar Ulusal Merkezi'nde danışman olarak çalışmış olan Freedman-Gurspan'ın Beyaz Saray'da işe alınması, Amerika Birleşik Devletleri'nde LGBTİ hakları açısından da olumlu yönde atılmış bir adım olarak değerlendirildi ve tüm dünyaya örnek olması istenildi.

Sivil toplum kuruluşu Gay-Lezbiyen Zafer Enstitüsü Başkanı Aisha Moodie-Mills, "Hükümetimiz ancak Amerikalıların gerçekte kim olduğunu kabullendiği zaman sağlıklı biçimde çalışabilir" dedi.

LGBTİ bireyleri de ordu da görev almalı

LGBTİ hakları konusunda ki bir diğer gelişme ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'dan geldi.

Yapılan açıklamada transeksüellerin orduda görev yapmasını engelleyen düzenlemeyi olumlu açıdan gözden geçirdiklerini belirtti.

Beyaz Saray'dan ve Pentagon'dan yapılan açıklamalar LGBTİ bireylerinin memnuniyetini kazanmayı başardı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.