eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

En güzel bölümler adına bir şans daha !
 Üniversiteye kayıt yaptıramayan öğrenciler ile beraber 208 bini aşan boş kontenjanlar arasında Boğaziçi ve ODTÜ gibi üniversitelerdeki bölümler de yer almaktadır. 
Üniversite tercihi yapıp kazanamayan adaylar adına ikinci fırsat olan ek kontenjan dönemi açıldı. Tercih yapacak olan adaylar Türkiye'nin önde gelmiş olan üniversitelerine giriş şansı yakaladı. İTÜ'sw 131 boş kontenjan bulunmaktadır. ODTÜ'de inşaat, maden, makine mühendisliği, İngilizce öğretmenliği, iktisat ve işletme gibi bölümlerde açıklar bulunmaktadır. Boğaziçi Üniversitesi'nde matematik, kimya ile bazı öğretmenlik bölümleri olmak adına toplam olarak 20 boş kontenjan bulunmaktadır. 

Medipol'de %25 indirim var 

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, ek yerleştirme dönemi içerisinde yeni açmış olduğu programlara öğrenci kabulu sağlayacak. Fakülte, öğrenim burslarına ilave olarak gelecek olan %25 tercih indirimi ile beraber öğrenci kabul edilecek. Yüzde 25 tercih indirimi işletme ve yönetim birimleri ile sosyal bilimler fakültelerindeki bölümler adına da geçerli olacak. 

Haliç'te burs desteği yapılıyor 

Bu sene ağırlıklı olarak Sütlüce'deki yeni kampüsünde eğitim verecek olan Haliç Üniversitesi'ne ek yerleştirmelerden girecek olan öğrencilere belli oranlarda burs desteği verilmiş olacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.