eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

ÖYP yerleştirmelerinde bazı alanlar için sınav kararı!
 Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı araştırma görevlisi yerleştirme işlemlerinde bazı alanlar adına sınav yapılması kararını verdiler. 
Yüksek Öğretim Kurulunca Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı araştırma görevlisi yerleştirme işlemlerinde bu senenin eylül ve ekim ayları içerisinde psikolojik danışmanlık ve rehberlik, mühendislik,  mimarlık, iletişim, felsefe, psikoloji ve hukuk alanlarında alan sınavı yapılmasına karar verildiği açıklandı. 

YÖK'ten gelen yazılı açıklamaya göre, 14 Mayıs 2015 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Kararı ile ÖYP'yeilişkin esas ve usullerde yapılmış olan değişiklik ile ÖYP araştırma görevlisi yerleştirme işlemlerinde alan sınavı getirildiği ve 7 Ağustos 2009- 10 Temmuz 2015 tarihleri içerisinde temel tıp bilimleri ve temel İslam bilimleri alanlarında alan sınavı yapılarak bu kadrolara yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 

Bundan sonra ise yapılması planlanan alan sınavlarına ilişkin olarak üniversitelerden gelmiş olan öneriler çerçevesinde, Eylül ve Ekim ayları içerisinde psikolojik danışmanlık ve rehberlik, mühendislik, mimarlık, iletişim, felsefe, psikoloji ve hukuk alanlarında alan sınavı yapılmasına karar verdiğini açıkladı. 

Üniversitelerden talep gelmesi ile beraber başka alanlarda da alan sınavı yapılıp yapılmayacağına YÖK Yürütme Kurulunun karar vereceğinin ve alınmış olan kararın kamuoyu ile paylaşılacağı söylenen açıklamada, alan sınavı yapılmayacak bilim alanlarında ÖYP araştırma görevlisi kadrolarına yerleştirmelerin ise bu senenin Aralık ayonda yapılmasının planlandığını açıkladı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.