eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

TEOG'da ilk dönem nakilleri gerçekleşti! Kaç kişi nakil yaptırıldı?
 TEOG'da üç nakil hakkından bir tanesi kullanmış olan 434 bin 615 öğrenciden 101 bin 12 tanesi başka okula yerleşmeye hak kazandılar. Nakil sonuçlarında ise okullarda hala 230 bin boş kontenjan var. 
Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş uygulamasında liselere nakiller adına başlayan başvuru sonuçları açıklandı. 17-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen yerleştirmeye ilişkin nakil adına 434 bin 615 öğrenci başvuruda bulundu. Bu öğrencilerin içerisinden 101 bin 12 kişisinin tercihleri doğrultusunda bir başka okula nakilleri yapıldı. Nakillerin sonucunda hala okullarda yaklaşık olarak 230 bin boş kontenjan olduğu açıklandı. 

Daha öncesinden tercihleri arasında örgün liseye yerleşmiş olanlardan yer değişikliği gerçekleşen öğrenci sayısının 80 bin 154, ilk yerleştirmede tercihlerinden birine yerleşemediği için açık öğretime kaydedilmiş olan öğrencilerden nakil başvurusu yapıp yerleşen öğrenci sayısının da 20 bin 858 olduğu açıklandı. İkinci dönem nakil başvuruları ise 24-28 Ağustos tarihlerinde, üçüncü dönem nakil başvuruları ise 31 Ağustos - 4 Eylül'de alınmış olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.