eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

TEOG lise nakil sonuçları açıklandı mı? Nakil işlemleri nasıl yapılacak? Nakil sonuçlarını öğrenmek için tıkla, linke tıkla, nakil sonuçlarını öğren!
 Öğrencilerin merak içerisinde bekledikleri TEOG nakil sonuçları biraz önce açıklandı. MEB tarafından açıklanmış olan yerleştirme sonuçları sonrasında nakil isteyen öğrenciler adına ilk tur tamamlandı. 

Heyecanlı bekleyiş bitti. TEOG 2015 yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile beraber nakil isteyen öğrenciler adına 17-24 Ağustos arasında tercihler yapıldı. 3 aşamada yapılacak olan nakil işlemlerinin birincisi belli oldu. Nakil sonuçlarınızı öğrenmek adına linke tıklayabilirsiniz. 

Yerleştirmeye esas nakil işlemlerini kayıtlı oldukları okuldan başka bir okula geçmek adına tüm öğrenciler yapabilmekte. Yerleştirmeye esas nakil başvuruları, herhangi bir ortaokul müdürlüğünden yapılabilmektedir. Okul müdürleri tarafından elektronik ortamda onaylanmış olan tercih bilgilerinin nüsha çıktıları alınarak, bunlar veliye imzalatıldıktan sonra bir nüshası okulda kalacak şekilde saklanacak ve diğer iki nüsha velilere verilecek. Öğrenciler yerleştirmeye esas nakil başvurularının her birinde üçer okul tercihi yapabilecek ve tercihlerde boş kontenjan şartı olmayacaktır.
 
NAKİL İŞLEMLERİ 3 KEZ YAPILACAK
 
Yerleştirmeye esas nakil işlemleri için tercih başvuruları,

• 17-21 Ağustos 2015,
• 24-28 Ağustos 2015,
• 31 Ağustos-4 Eylül 2015
tarihlerinde olmak üzere 3 kez yapılacaktır

Nakillerde boş kontenjan şartı aranmadı.. Özel okulda okumak isteyenlerin yerleştirme havuzuna dahil olmadan kayıtları daha erken tarihlerde olacak. 8 Haziran'da ise 1 milyon 300 bin öğrencinin merakla beklediği TEOG sonuçları açıklandı. Yerleştirme puanları da 24 Haziran'da duyurulacak. TEOG'da bu yıl A ve B grubu diye 2 tercih listesi olmayacak.

Tercihler, tek liste üzerinde öğrenciler 25 tercihte bulunabildi. Tercih formları bu yıl herhangi bir ortaokul müdürlüğünde onaylatıldı. Kayıt, sistem tarafından otomatik olarak yapıldı.

www.meb.gov.tr sayfasından nakil sonuçlarına ulaşabilirsiniz. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.