eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

NEM İflas Mı Ediyor. Düşmeye Hızla Devam Ediyor

Sanal para birimleri arasında rekabet hızla devam ederken NEM adına yapılan haberlerin Türkiye'de en çok takip edilen Koinvizyon web sitesine de yer verildi.

NEM Blockchain alanının geliştirici olan NEM Vakfı’nın yeni konseyi, son derece önemli bir virajda olduklarının bilgisini vermiş. Açıklamada kuruluşun tekrar aynı potansiyeli göstermesi için sadece bir aylık paranın kaldığını söyledi. Aynı zamanda vakıf, bu durumu çözüme kavuşturabilecekleri yönünde bir araştırma yapıyor. Sadece bir ay önce toplanmış olan konsey NEM Vakfı’nın üst yönetim ekibinden oluştuğunu biliyoruz. Bugün yapılan bir açıklamaya göre konsey, vakfın eski yönetiminin yaptığı yanlışları görünce adeta şaşkına döndü Singapur merkezli olarak faaliyetlerine devam eden vakfın ilk etapta 150 kişilik personel kadrosunun tamamında işten çıkarmalara gideceği ifade ediliyor.

Topluluktan Para İsteği

NEM Vakfı’nın yeni başkanı olan Alex Tinsman, CoinDesk haber organına yaptığı açıklamada vakfın NEM topluluk fonuna yaklaşık olarak 7.5 milyon dolar değerinde 160 milyon token’lık bir fon isteği göndereceğini söyledi. Bu para, NEM’in ortadan kalkmasını ve iflastan kurtulmasını sağlayacak. Tinsman, buna ek olarak işten çıkarmaların boyutunu topluluğun sağlayacağı fon miktarının belirleyeceğini de aktardı. Yeni başkan vakfın 2017 Aralık ayı ile 2019 yılının Ocak arasında öncelikli olarak pazarlama alanı olmak üzere 80 milyon XEM’in harcandığını dile getirdi.

Tinsman, “Pazarlama faaliyetlerini azalttık, çünkü henüz bitmemiş bir ürünü pazarlamak hiçte doğru değil diyor. NEM’in XEM token’ı vakfın eski başkanı Lon Wong’un liderliğinde 2015 yılında piyasaya sürülmüştü. Kripto para, başlıca NEM blok zinciri üzerindeki işlem ve hizmet ücretleri için tercih ediliyor. Platformun Catapult olarak adlandırılan motor yazılımının tam olarak piyasaya sürülmesi 2019 yılının Haziran ayını bulacak gibi görünüyor. Ayrıca NEM pilot projeleri, bugüne kadar genellikle oylama gibi kullanım durumları üzerine odaklanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.