eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile pkk açılımı avrupa merkez bankası Kasımpaşa Erkan Trükten

Son dakika : 140 Milyon dolar Kripto para kayboldu.

Dünyanın sayılı kripto para borsaları arasında yer alan ve merkezi KANADA'da bulunan kripto para borsasının sahibi hayatını kaybetti. Olayın ardından bir dizüstü bilgisayarında yer alan kripto paralara ulaşım sağlanamadığı kaydedildi.

Kripto Paranın borsası olarakda bilinen, Quadriga, konkordato başvurusu yapmış ve 137 milyon dolar ederindeki kripto paranın sırra kalem bastığını ve kayıplara karıştığını bildirmişti

Bu Borsanın kurucusu olan Gerald Cotten'ın geçen Aralık'taki vefaatinin ardından kripto borsa, kripto para rezervlerini bir türlü bulunamıyordu.

30 yaşındaki Cotten, fonların ve kripto paranın yönetimindeki tek yetkili ve sorumlu kişi idi.

Nova Scotia eyaletindeki Yüksek Mahkemeye yapılan başvuruda, Cotten'ın eşi Jennifer Robertson "Şirketin tüm işleri eşimin diz üstü bilgisayarındaydı ve bilgisayarın şifresini bilmiyorum. Tekrar tekrar aramama rağmen, şifreyi hiçbir yerde yazılı halde bulamadım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.