eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi benzin zammı Hüseyin Aydın 3 şubat a101

Altın kilogram fiyatında son durum nedir?

Borsa İstanbul'da yer alan Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) altının kilogram fiyatı, günü yüzde 0,1'lik bir artışla 2 milyon 82 bin lira seviyesinde kapattı. Gün içerisinde altın fiyatları, 2 milyon 70 bin 1 lira ile 2 milyon 87 bin lira arasında dalgalanma gösterdi. Önceki işlem gününde, standart altın kilogram başına 2 milyon 80 bin lira değerindeydi.

KMKTP'deki altın işlemleri, toplamda 1 milyar 622 milyon 559 bin 426,35 liralık bir hacme ulaşırken, işlem gören altın miktarı 803,53 kilograma ulaştı. Altın dışındaki diğer metallerin dahil olduğu toplam işlem hacmi ise 1 milyar 622 milyon 785 bin 885,70 lira olarak kaydedildi.

Bu güncellenmiş içerik, SEO dostu bir yaklaşımla zenginleştirilmiş anahtar kelimeler ve detaylar içerir. Böylece konu hakkında arama yapan kullanıcıların dikkatini çekebilir ve web sayfasının arama motorlarında daha görünür olmasını sağlayabilir.

Anahtar Kelimeler:
Altın Kilo Fiyat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.