eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Bitcoin bir anda yüzde 20 Düşüş yaşadı. Bitcoin Son Durum Nedir?

Kripto paraların başında bitcoin piyasası güne ciddi bir düşüş ile başladı. Bitcoin zamanının en hızlı sert düşüşünü yaşayarak, yüzde 20'ye varan bir düşüş ile 57 bin dolar seviyelerinden bir anda 42 bin dolara kadar düştü.

Kripto para borsasında Bitcoin (BTC) fiyatı son 3 ayda rekor seviyelere çıkarak 70 bin dolar bandını zorlamıştı, sonra 4 Aralık günü tarihi bir düşüş yaşamasının ardından 42 bin dolara kadar düşüşünü devam ettirdi. Günlük değer kaybı ise yüzde 20'yi bulan Bitcoin sonuç olarak 15 Mayıs'ta 33 bin dolara düşen hareketin ardından en sert zamanını yaşamış oldu.

Kripto para uzmanları tarafından kritik seviye olarak gösterilmekte olan 46 bin dolarlık 200 günlük hareketli ortalamanın da altına düşen BTC daha sonra kısmen toparlayarak 48 bin dolara tekrar çıktı. 3500 dolara kadar gerileyen Ethereum ise yeniden 4 bin doları zorladığı görülmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.