eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası içişleri bakanlığı Galatasaray Altay şifresiz izle

Doğalgaza zam mı geliyor?
 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatlarında zam yapılmayacak dedi. 
Taner Yıldız yapmış olduğu açıklamasında, "Döviz fiyatlarının artışından memnun değiliz, artan maliyetleri vatandaşa yansıtmayı düşünmüyoruz. Doğalgaz fiyatlarına zam öngörmüyoruz." şeklinde açıklama yaptı. 

Maliyet 11 milyar 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, dolar/TL'deki artışın sebebi ile sene başından bu zamana kadar doğalgazdaki maliyet artışının 11 milyar olduğunu açıkladı. 

Taner Yıldız, dövizdeki artıştan meydana gelen maliyetleri şu anda vatandaşa yansıtmayı düşünmediklerini açıkladı. 

Dolar dün 2,90'nın üzerine çıkarak  bütün zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Sene başından bu zamana kadar dolardaki yaşanan değer artışı %23'ü geçti. 

Geciktiren taraf olmayacağız

Türk akımı ile ilgili açıklama yapan Taner Yıldız,  “Rusya'ya Türk Akımı Hattı ile ilgili hükümetlerarası anlaşma  taslağı göndermiştik, cevabını bekliyoruz; projeyi geciktiren taraf olmayız”  dedi. 


Enerji Bakanı Taner Yıldız, Rusya'dan son beş altı ay içerisinde çekilen gazda %8 lik bir düşüş yaşandığını, önümüzdeki aylar içerisinde telafi edilebileceğini açıklad
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.