eşya depolama

Elektriğe zam yok
Kayseri'de Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu'nda(KOSB) verilen iftar yemeğinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Taner Yıldız,birilerinin devamlı elektrik fiyatlarına zam yapılacak haberini kamuya yaydığını, bu tür haberlerin de 7 Haziran seçimleri sonrası propaganda amaçlı gündeme getirildiğini ifade etti.Elektriğe gizli zam iddiaları konuşuluyor sorusu üzerine BakanYıldız yaptığı açıklamada,

“Yalnızca bir grup zam istedi diye zam yapmayız.Petrol fiyatları ve elimizdeki tüm değerlerle bunu değerlendiririz. Hatırlarsanız Ak Parti’nin aleyhine propoganda yapmak için seçimden sonra zam yapılacağını söylemişlerdi. Bizde o günün şartlarına bakacağımızı ifade etmiştik. Ne elektrik fiyatlarına ne de doğalgaz  fiyatlarına zam söz konusu değildir. Elektrik fiyatlarına ne açık ne gizli zam söz konusu değildir. Bununla alakalı zorlatanların, başka niyetinin olduğunu söylemem lazım.”diye konuştu. 


Türkiye'nin 7 Haziran milletvekili seçimleri sonrası koalisyon çabalarını da değerlendiren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim sonuçlarının halkın tercihi olduğunu,seçim sonucu çıkan koalisyon hükümetinin sonucu için de “Sonuçlar başımızın üstündedir.” dedi.Mutlaka bir hükümet kurulacağını ifade eden Yıldız,Ak Parti Hükümeti olarak çalışmalarının koalisyon hükümeti kurulana kadar devam edeceğini, bu süreçte de halkın tercihlerine saygı duyulacağını söyledi

Konuşmasını sürdüren Yıldız,Türkiye'nin üzerinde büyük bir yük olduğunu aynı zamanda dışarıda ve içeride birtakım sorumlulukların herkes tarafından üstlenilmesi gerektiğini,Türkiye'nin büyüyen ve gelişen yapısının devam etmesi gerektiğini de ekledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.