eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi 2022 asgari ücret Tatil cep telefonu

Emeklilere Kurban Bayramı öncesinde müjdeli haber

Emeklilerin beklediği müjdeli haber sonunda geldi. Emeklilerin Ağustos ayı maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde yatacağı belirtildi. Buna göre maaşların 18 Ağustos tarihinden itibaren bankamatiklerden çekilebileceği belirtildi.

SGK'dan yapılan açıklamada, "Ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline rastlayan, emekli ve hak sahiplerinin gelir ve aylıkları, 18 Ağustos tarihinden itibaren bankamatiklerden, 20 Ağustos tarihinde de bankalardan ödenecektir." denildi. Emekli vatandaşların Ağustos ayındaki aylıklarının ödeneceği tarih böylelikle Kurban Bayramı öncesine çekilmiş oldu. Bu bağlamda emekli aylıkları 18 Ağustos'ta bankamatiklerden vatandaşlar tarafından çekilebilecek.

Emekli Ödemeleri Bayram Öncesinde

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından konu hakkında yapılan açıklamada, "Emeklilerimiz ve hak sahiplerinin bayram tatiline rastlayan günlerdeki gelir ve aylık ödemeleri öne alınmıştır." ifadeleri yer aldı.

SGK tarafından yapılan açıklamada, "Ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline rastlayan, emekli ve hak sahiplerinin gelir ve aylıkları, 18 Ağustos tarihinden itibaren bankamatiklerden, 20 Ağustos tarihinde de bankalardan ödenecektir." ifadeleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.