eşya depolama

Fiyatı 7 TL Ama Vatandaşlar Rağbet Gösteriyor!

Bilecik'te tezgahlardaki kilosu 7 liradan alıcı bulan domates fiyatları vatandaşların cebine zarar verirken, geçtiğimiz seneye oranla yüzde 300 seviyesinde bir artış gösteren domates fiyatları konusunda vatandaşlar şaşırmış durumda.

Geçtiğimiz Kış Aylarında Kilosu 2-3 Liraydı

Geçtiiğimiz sene bu aylar içinde kilosu 2-3 liradan satılan domatesin fiyatı, şimdilerde 7 liradan alıcı buluyor. Domatesin fiyatının hiç bu kadar pahalı olduğunu görmediğini söyleyen domates satıcısı Mustafa Çiloğlu ise, fiyatların geçtiğimiz seneye oranla çok daha fazla artış yaşadığını dile getirdi. 

Domateslere Rağbet Çok Fazla

Geçtiğimiz kış aylarında domateslerin 2-3 lira arasında bir fiyattan satıldığını söyleyen Çiloğlu yaptığı açıklamada "Ben Deresakarı Köyü'nden geldim. Sattığımız domatesleri ise Kütahya ilinin Simav ilçesinden ve Bursa'dan getiriyoruz. Buralardan getirdiğimiz domatesleri ise vatandaşlara 7 liradan satıyoruz. Fiyatların yüksek olmasına karşılık vatandaşlar domateslere oldukça ilgi gösteriyorlar. Vatandaşlar domatesi yarım kilo alıyorlar ama genede alıyorlar. Getirdiğimiz domatesler organik olduğu için seviliyor ve organik olmasından dolayı halk çok fazla rağbet gösteriyor." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.