eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Gram altın satışları nasıl devam ediyor! Son durum ne?
 Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, altın fiyatlarının artması nedeni ile düğünlerde çeyrek altın yerine gram altın ya da çeyrek altına benzeyen 14 ayar altınların tercih edildiğini dile getirdi. 

Çavuşculu, yaptığı açıklamasında, çeyrek altın fiyatının 180 lirayı gördüğünü vurgulayarak, "Çeyrek altın fiyatının yüksek olması nedeniyle gram altın satışları arttı. Düğünlerde gram altınlar hediye edilmeye başlandı. Bazıları ise ucuz olsun diye çeyrek altına benzeyen 14 ayar altın takıyor"  dedi.

Gelin ve damada takılmış olan altınların hangi davetli tarafından hediye edildiğinin çoğu zaman anlaşılamadığını ifade eden Çavuşculu, takıların değerinin anlaşabilmesi adına kurdeleye isim yazılmasını vurguladı. 

Gram altının alış ve satış fiyatları arasında önemli bir fark olduğunu dile getiren Çavuşculu, "Gram altın, 22 ayar altın fiyatıyla satılıyor, hurda altın fiyatıyla alınıyor. Dolayısıyla alış ve satış yaptığında vatandaş zarar ediyor. Çeyrek altında ise alış ve satış fiyatı arasındaki fark 4 lirayı geçmiyor. Çeyrek altın vatandaşa zarar ettirmiyor. Tasarruf yapmak isteyenlere eski tarihli çeyrek altın almalarını tavsiye ediyorum"  şeklinde açıklama yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.