eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet mahkum 9 uncu bölüm yağmur covid-19 Sömestr

Petrol 6,5 senenin en dibini yaşıyor!
 Brent petrolün varil fiyatı, petrol arzındaki artışın yanı sıra dünyanın en büyük ekonomisi olan Çin'in büyümesine ilişkin olan endişelerin yükselmesi ile beraber 43,97 dolara düşerek 6,5 senenin en düşük seviyesinde. 
Brent türü ham petrolün varil fiyatı, geçtiğimiz hafta Çin hisse senedi piyasasındaki volatilitenin etkisi ile beraber 45,06 dolara düşse bile haftayı 45,30 dolardan tamamlamıştı. Son 2 aydır düşüş eğilimini devam ettiren Brent petrolün varil fiyatı, Çin piyasalarından başlayarak etkisini artıran satışlar ile beraber bugün Mart 2009'dan bu yana en düşük seviyesi olan 43,97 dolara kadar indi. Brent petrolün varil fiyatı şu zamanlarda 44,33 dolardan işleme devam ediyor. 

Analistler, petrol fiyatlarında keskin düşüşün, talepte bulunan azalış eğilimi ve küresel deflasyon riski ile bu hafta başında da devam ettiğini dile getirerek, Brent petrolün Haziran ayından bu yana kadar yaklaşık %32 değer kaybettiğini söylüyor. 

Analistler, Brent petrolün varil fiyatında 41,70 seviyesinin destek olarak izleneceğini dile getirerek tepki alımlarının etkisini artırması halinde ise 45,50 seviyesinin direnç konumuna gelebileceğini öngörmekte. 

Batı teksas türü ham petrolün varil fiyatıda 39,01 dolar ile Şubat 2009'dan bu seneye kadar en düşük seviyesine geriledikten sonra şu dakikalar içerisinde 39,25 dolar seviyesinde işlem görmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.