eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Son Dakika : Benzine ve Motorine Yine Zam ! Zamlı Satış Ne Zaman Başlayacak ?

Gelen son dakika bilgilerine göre CHP Milletvekili Tuncay Özkan Benzinde 58 Motorinde 57 Kuruşluk yeni zam yapılacağını bildirdi. Ekonomist olan Oğuz Demir'de sosyal medyadan yaptığı paylaşım içerisinde Hem benzine hemde motorine yarın akşamdan geçerli olmak suretle zam yapıldığını duyurdu.

Son zamanlarda arka arkaya petrole gelen zamlar vatandaşa pompa da yansıtılmaktadır. Son örneği de buğun yapılan paylaşımlarda netlik kazanmış bulunmaktadır. 

Petrol fiyatlarındaki artış akaryakıt fiyatlarına yeni zam yapılma ihtimalini güçlendirdi. Brent petroldeki fiyat artışlarından sonra, benzinin ve motorinin litre fiyatına zam yolda. 8 yılın zirvesine yükselen petrol fiyatlarındaki artış Rusya ile Ukrayna geriliminin artmasıyla ekim 2014'ten bu yana ilk kez 91 dolara ulaştı.

Anahtar Kelimeler:
Benzine ZamMotorine Zam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.