eşya depolama

Türkiye Ünlü Bitcoin ve Altcoin Borsası olan Coinbaseden Bilgi İstedi!

Kripto para işlemlerinin yapıldığı ve bir çok kişi tarafından bilinen, ünlü bitcoin ve altcoin borsalarından biri olan Coinbase borsası, 2021 yılının detaylı raporunu kamuoyu ile paylaştığını belirtti. 1 Ocak ile 30 Eylül 2021 arasını ele alan rapora göre bazı hükümetler, borsadan müşterilerin hesap bilgileri ve mali kayıtlarına yönelik bilgi istedi. Bu devletlerin arasında Türkiye’de bulunuyor. Türkiye'nin de aralarında yer aldığı ülkelerin detayları coinbase'den öğrenilebilir.

Bitcoin borsası Coinbase, hükümetlerden talep alıyor

Küresel kripto ekosistemindeki şeffaflığı artırmak için Coinbase kısa süre önce 2021’in ilk üç çeyreğine ilişkin şeffaflık raporunu yayınladı. Kripto para borsası, dünya çapında hükümetlerden ve kanun uygulayıcı kurumlardan gelen müşterilerin hesap bilgileri ve mali kayıtlarına yönelik taleplerde bir artış olduğunu bildirdi. Coinbase, şirketin yasal yeterliliğini değerlendirmek için her talebi dikkatlice incelediğini vurguladı. Coinbase, 2021’in ilk üç çeyreğinde toplamda 5.562 kere bu tarz talep aldığını belirtti.

Genel Olarak İstenilen taleplerin ortalam yüzde 51’i ABD dışından gelmiştir. İngiltere, Almanya ve ABD, taleplerin yaklaşık yüzde 84’ünü oluşturulduğu duyuruldu.

Coinbase Hakkında

"Kripto paranın mümkün kıldığı daha adil, erişilebilir, verimli ve şeffaf bir sistem olan kripto para ekonomisini inşa ediyoruz.

2012'de herkesin, her yerde, kolayca ve güvenli bir şekilde Bitcoin gönderip alabilmesini sağlamak gibi radikal bir fikirle işe başladık. Bugün, daha kapsamlı bir kripto para ekonomisine erişmek için güvenilir ve kullanımı kolay bir platform sunuyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Coinbase
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.