eşya depolama
Öne Çıkanlar mahkum 9 uncu bölüm popeyes şikayet 2022 asgari ücret brüt yağmur Sömestr

7 Şubat okullar açılıyor mu? 15 tatil (Sömestr) uzaltılacak  mı?

15 tatilin bitmesine az bir zaman kala Sömestr tatilinin ne zaman sona ereceğini öğrenciler ve veliler merak ediyor. Omicron varyantı nedeniyle artan vaka sayısı endişelere sebep olurken son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den geldi.

7 Şubat okullar açılıyor mu?

Okullar 7 Şubat Pazartesi günü yeniden açılacak. 15 tatil 4 Şubat tarihinde sona erecek. Öğrenciler ikinci dönemdeki ara tatili ise 11 Nisan-15 Nisan 2022'de yapacak. İkinci dönem 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Okulları hiç kapatmayalım. Önlemlere riayet edelim, okullarımız hep açık kalsın" dedi. Özer bir öğrenciye de, "7 Şubat'ta buluşuyoruz. Aynı kararlılıkla devam edeceğiz. 2 hafta sonra görüşeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yarıyıl tatilinin 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanmasının ardından öğrenci ve öğretmenler 7 Şubat Pazartesi günü yeniden okullarda olacak.

Anahtar Kelimeler:
15 TatilSömestr7 Şubat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.