eşya depolama

Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!

Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!

Güzelyurt'ta Dehşet Veren Olay!

Geçtiğimiz Cuma günü Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan bir parkta, yaşlı bir kadına tacizde bulunan bir şahıs, vatandaşların öfkesine maruz kaldı. Parkta oturan yaşlı kadına fiziksel tacizde bulunan adamı fark eden vatandaşlar, duruma müdahale etti.

Şüpheli Kaçmaya Çalıştı, Meydan Dayağı Yedi!

Vatandaşların tepkisi üzerine olay yerinden koşarak uzaklaşmaya çalışan şüpheli, kısa sürede yakalandı. Öfkeli kalabalık tarafından meydan dayağı atılan şüpheli, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yaşanan vahşet ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Mahalle Sakinleri Tepkili!

Yaşanan olay sonrası mahalle sakinleri büyük tepki gösterdi. Yaşadıklarını anlatan Murat Büyükturan, "Şahıs yaşlı bir teyzeye tacizde bulunmuş. Vatandaşlarımız da döverek onu sokağa doğru kovalamış. Biz birkaç kez vurduk. Halk ayaklandı. Böyle sapıklar olduğu sürece biz çocuklarımızı sokağa bırakamıyoruz" dedi.

Olayı gören esnaflardan Emrah Yazman ise, "İş yerinde çalışırken dışarıdan bir ses geldi. Baktığımızda bir şahsın mahalleli tarafından dövüldüğünü gördük. Öğrendik ki parkta yaşlı bir kadını taciz etmiş. Daha sonrasında polis geldi ve adamı karakola götürdü" diye konuştu.

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve kamera kayıtları incelenerek şüphelinin cezalandırılması için gerekli işlemler yapılıyor.

HABERİN VİDEOSU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.