eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Antalya'da ''Barışın Çağrısı Ol'' Zinciri !
 Antalya'da Halkevleri'ne mensup bir grup, sosyal paylaşım sitesinde başlattıkları ''Barışın Çağrısı Ol'' etkinliği için Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Olaysız dağılan grup ''Barış'' yazılı dövizler taşıyarak, savaş karşıtı sloganlar attı.

Halkevleri'ne mensup üyeler daha sonra Atatürk Anıtı önünde insan zincirinden barış sembolü oluşturdular. Ak Parti aleyhinde sloganlar atan grubun Bölge Temsilcisi Kutay Meriç, yaptığı basın açıklamasında, Ak Parti'nin ülkeyi içeride ve dışarı da savaşa sürüklediğini söyledi

Ak Parti'nin üç yıldır Kürt sorunun siyasi çözümü doğrultusunda hiçbir adım atmadığını savunan Meriç, "7 Haziran seçim sonuçları Kürt sorunun demokratik siyası yani kansız ölümsüzlüğü için yeni bir yol açmışken siyasi iktidar hesapları ve kişisel korkularıyla yeniden savaşı körüklemiştir. Suriye'ye yaptıkları müdahale bütün Ortadoğu'yu ve ülkemizi ateş çemberine atmıştır" diye belirtti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.