eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Antalya Güne Kötü Başladı! 5 Ölü!
 Ankara'dan Alanya'ya giden Ethem Topaloğlu yönetimindeki 42 BIR 70 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen 06 GGJ 92 plakalı otomobil, Mahmutlu Mahallesi Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada ilk belirlemede, otomobilde bulunan 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Hayatını kaybedenlerin isimleri ise yapılan inceleme sonucu belli oldu.

Otomobil sürücüsü Yalçın Öztürk ile otomobilde bulunan ve aynı aileden olan İsmail Öztürk (29), Enes Öztürk (9), Ayşenur Öztürk (15), Zeynep Öztürk (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı otomobilde bulunan Samet Doğukan Öztürk (13) ise yaralandı. Samet Doğukan Öztürk, Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Otobüs muavini, dinlenme tesislerinden çıktıktan sonra kendisinin çay servisi yaptığı sırada büyük bir gürültüyle sarsıldıklarını ve koşup baktığında kazayı gördüğünü söyledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.