eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Artvin'de son dakika! Artvin'de ölü sayısı 8'e çıktı.
Artvin'den son dakika haberi geldi. Artvin'de sel yüzünden 8 kişi hayatını kaybetti. Artvin Valisi'nin yaptığı açıklama sonrasında kötü haber geldi. 


Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen sel felaketinde 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Vali Cirit şunları kaydetti; "Bizi üzen asıl husus can kaybı yaşamış olmamızdır. Kesinleşmiş olmamakla birlikte, Hopa merkez Orta Mahallesi'nde çöken bir evde 3 vatandaşımız, Yoldere Köyünde 2'si, anne kız olmak üzere 3 vatandaşımız, Yeşilköy'de enkaz altında bulunan bir vatandaşımız, Eşmekaya köyümüzde bir vatandaşımız olmak üzere 8 vatandaşımızı kaybettik. Merkezde bir çocuğumuz kayıp, 17 vatandaşımız yaralı olarak hastanelere nakledildi."
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.