eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Atilla Taş gözyaşlarını tutamadı!
Atilla Taş Emir Şaşmaz'ın cenazesinde gözyaşlarını tutamadı. Nazlı Hamarat'ın ukrayna'da öldürülen eşinin cenazesine bugün bir çok ünlü sima katıldı. Cenazeye katılan ünlüler arasında yer alan Atilla Taş gözyaşlarını tutmadı..

Emir Şaşmaz için Halkalı Toplu Konut Hacı Ömer Çetinsaya Camisi'nde  düzenlenen cenaze törenine, annesi Sema, babası Kemal Şaşmaz, eşi Nazlı Hamarat,  Atilla Taş ve Şaşmaz'ın yakınları katıldı. Törende taziyeleri kabul eden baba Kemal Şaşmaz, tabutun kenarına  konulan oğlunun fotoğrafını öperek, "Altın gibi evladımı kaybettim" dedi. 
 
Nazlı Hamarat da eşinin tabutunun başında gözyaşı dökerek dua etti. Şaşmaz'ın akrabalarına sarılıp ağlayan sanatçı Atilla Taş da  "Çok  yakınımdı, kardeşim gibiydi. Öldürülmeden kısa bir süre önce görüşmüştüm. Acım  çok büyük" diye konuştu. 

Emir Şaşmaz'ın cenazesi, kılınan namazın ardından Kıraç'taki İstiklal  Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
 
Şaşmaz, Ukrayna'da öldürülmüş, cenazesi tahrip olduğu için eşi Hamarat  ve yakınları tarafından teşhis edilememişti. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA  testinin ardından cenazenin Emir Şaşmaz'a ait olduğu kesinlik kazanmıştı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.