eşya depolama

BBC'den Skandal Açıklama ! ''PKK Size Göre Terörist!''
 İngiltere Birleşik Krallığı'na bağlı yayın organı BBC, geçtiğimiz günlerde PKK'yı ''özgürlük savaşçısı'' gibi gösteren bir belgesele imza atmış ve tüm tepkileri toplamıştı.

Bugün kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan BBC yetkilileri, yapmış olduğu yayının arkasında durduklarını ve PKK'nın kendilerine göre terörist olmadığını belirtti. 

''Yayınlar Tarafsız Şekilde Yapılıyor!''

''Onlarca yıldır Türk hükümetine karşı savaşan PKK, Türkiye ve birçok Batılı devlet tarafından terör örgütü olarak görülüyor. Ancak PKK şu an cihatçı IŞİD ile savaşta kilit öneme sahip bir oyuncu" açıklamaları ile belgeseli yayınlayan BBC, hazırladıkları yayında tarafsız olduklarını iddia etti: 

''Biz dünyanın ilgi alanında olan haberi tarafsız bir şekilde hazırlıyoruz. Bu film, PKK tarafından düzenlenen saldırılara ilişkin kapsamlı yayınlarımızın da içerisinde olduğu Türkiye ile ilgili konulardaki çok sayıda yayınımızdan biri... Haber PKK'nın Türkiye tarafından terör örgütü olarak görüldüğünü net bir şekilde ifade etmektedir''
 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.