eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim acun ılıcalı Fenilketonüri testi sokağa çıkma yasağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel'e tepki

TBMM'de bugün yaşanan gerginlik sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özgür Özel'e tepki gösterirken, "Aşağıda olsaydım eğer ağzını payını mutlaka verirdim." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yaşanan gerginlik sonrası ilk yaptığı açıklamada, "Aşağıda olsaydım eğer CHP'li Özel'e mutlaka ağzını payını verirdim." ifadelerine yer verdi.

CHP'li Özgür Özel'e tepki gösteren Erdoğan, "Utanmadan bana parmağını sallıyor. Ben o an yukarıdaydım. Aşağıda olsaydım mutlaka ağzını payını verirdim. Oturduğum makam yukarıda idi. Sadece ağzının payını değil gereken dersin en büyüğünü verirdim." şeklinde konuştu.

TBMM Genel Kurulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kahraman'ın başkanlığında özel gündemle toplanmış ancak yaşananlar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan , Meclis'i terk ederek yaşananlara tepki göstermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.