eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Genel Kurmay Başkanlığı'ndan Son Dakika Açıklaması !
70 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ !

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasına göre, TSK'nın Metina bölgesine düzenlediği hava harekatında 70 PKK'lı terörist öldürüldüğü belirtildi.

21 Ağustos 2015'te, Irak'ın kuzeyinde terör örgütünün sığınak ve mühimmat depolarına yönelik düzenlediği iki ayrı hava saldırısında yaklaşık 35 terörist öldürüldü, çok sayıda terörist yaralandı.

AYNI GÜN'DE İKİ AYRI OPERASYON ! 

Türk Silahlı Kuvvetleri, aynı gün Irak'ın kuzeyinde bulunan Metina barınma alanına da hava saldırısı gerçekleştirdi.
Oro köyünün bin 250 metre güneydoğusunda, terör örgütü tarafından barınma alanı ve malzeme deposu olarak kullanılan mağaranın hedef alındığı operasyonda, yaklaşık 30 terörist etkisiz hale getirildi, 25 terörist ağır şekilde yaralandı.

Başarılı olan iki ayrı operasyonda TSK tarafından, yaklaşık 70 terörist etkisiz hale getirilirken, çok sayıda teröristin ağır yaralandığı belirtildi.
Ölen teröristlerin 4 pikapla henüz belirlenemeyen bir bölgeye taşındığı tespit edilirken, daha önce olduğu gibi etkisiz hale getirilen teröristlerin mezar sayılarının tespit edilememesi için topluca da gömülmüş olabileceği belirtildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.