eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Kediciklere Ne Oldu ? Adnan Oktar'ın Kediciklerinin Estetik Maliyetleri Ne kadar?

Adnan oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonun ardından "kedicik" olarak adlandırılan grup üyesi hanımefendilerın derhal hepsi bir dizi estetik ameliyat geçiriyor. Kendi televizyon kanalında yaptığı programda da yer edinen bayanların meme, popo ve dudaklarında silikon bulunurken elmacık kemikleri ise dolgu ile belirginleştiriliyor. Operasyon sonrası ortaya çıkan söylentilerde kediciklerin hep aynı doktorlar tarafınca ameliyat edildiği iddia edilirken bu doktorların ise henüz kim olduğu bilinmiyor. Işte bu güzel duyu operasyonların maliyeti.....

Güzel duyu ve plastik cerrahi uzmanı op.Dr. Bülent cihantimur ise bu estetik ameliyatların toplam fiyatının hastane, doktora ve hastaya göre değişiklık göstermekle birlikte yaklaşık olarak 60-70 bin türk lirası civarında olabildiğini söylemiş oldu.

Son yıllarda toplumsal medya fenomenlerinin de daha çok takipçi toplayabilmek için ameliyatlara başvurduğunu söyleyen op.Dr. Bülent cihantimur şunları söyledi;

Dnan hoca' olarak malum adnan oktar'a meydana getirilen dev operasyonda adnan oktar ve ortalama 235 bireyin gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar içinde "adnan hoca'nın kedicikleri" olarak malum kadınlar da vardı. Makyajlı ve photoşoplu hallerini görmeye alışık olduğumuz kediciklerin gerçekteki halleri ise bambaşkaydı.

"Estetik cerrahide insanlara 2 şekilde hizmet veriliyor. Birincisi harbiden kendisini iyi hissetmesi için güzel duyu operasyona ihtiyaç duyan hastalar. Ikincisi ise bir amaç için kendilerini düzmece bir görüntüye kavuşturmak isteyen insanoğlu oluyor. Onlar bize geldiğinde yapmak istedikleri operasyona psikolojik olarak kararlı ve hazırlıklı olduğuna inanırsak elbet o operasyonları da gerçekleştirebiliyoruz. Sadece kaburga aldırmak gibi yurt haricinde meydana getirilen, çok köktencilik ameliyatları yapmıyoruz. özellikle instagram şeklinde sosyal medya uygulamalarında dikkat çekmek için, değişik operasyonlar yapmak isteyen kişilere de istediklerini yapıyoruz. Bu tür operasyonların neden popüler olduğunu söylememiz gerekirse çok takipçisi olan kullanıcıların 'feyk' imajsü olanlar bulunduğunu görüyoruz. Bu da ameliyat isteğini tetikliyor. Bu şekilde bir operasyonun maliyeti de azca değil. Burun, dudak, şakak kemiği, meme, vücut estetiği benzer biçimde biroldukca operasyon yapmış oldurmak ortalama 60-70 bin türk lirasına mal olabilir."

'Çok fazla güzel duyu yada estetik ameliyat doğru birşey değil'
Şov dünyası haricinde, normal insanoğluın çok fazla güzel duyu operasyon yapmış oldurmanın doğru olmadığını da belirten op.Dr. Bülent cihantimur, "muayeneye gelen 10 kişiden 8’i güzel duyu ameliyattan vazgeçer. Kendisinin görüş açısını değiştirmesi gerektiğini öğütleyerek hastaları gönderiyoruz çoğu vakit. Nereden bakarsanız bakın her ameliyatın riskleri var. şayet gireceğimiz risk alacağımız sonuca değerse o riske giriyoruz. ’burnumun ucu biraz daha kalksın’ diyenler için o tip risklere girmiyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.