eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Kılıçdaroğlu'ndan 20 Temmuz OHAL darbesi benzetmesi

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumu olaylı geçti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis oturumunda konuşurken 20 Temmuz OHAL darbesinden bahsedince ortalık karıştı.

Meclis, TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında 23 Nisan özel oturumunda bir araya geldi. Meclis'teki özel oturuma AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da katıldı. Oturumda partilerin temsilcileri birer birer konuşma kürsüsüne çıktı. CHP adına kürsüye gelen Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "20 Temmuz OHAL darbesi ile Meclis tüm yetkilerini devretmiştir." deyince ortalık bir anda karıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Anayasamızın 6. maddesi egemenlikle alakalıdır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Egemenlik hiçbir şekilde tek bir kişiye bırakılamaz. 24 Haziran'da yapacağımız seçimlerde en güzel miras ise 15 Temmuz FETÖ darbecilerine direnmektir. 15 Temmuz şehitlerini şimdiden saygıyla anıyorum. Ancak 20 Temmuz OHAL darbesi Meclis'i ortadan kaldırmıştır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.