eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Örnek Hareket
 Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin her sene gerçekleştirdiği 'Gençlik Doğa Kampı' bu sene kapılarını, yaşları 12 -14 arasında değişen Gülnar İlçesi'nden 32 öğrenci ve Mut ilçesi'nden 8 öğrenciye açtı. Bu senenin komsepti ise denizi görmeyen çocuklar için Gez - Gör - Tanı - Yaşa - Yaşat oldu. Denizi hayatında ilk defa gören öğrenciler suyun tadını çıkardı.

5 günlük sürecek Gençlik Doğa Kampı'nda öğrencilere gün içerisinde voleybol, futbol, basketbol gibi çeşitli spor faaliyetlerinin eğitimleri verildi. Çeşitli turnuvalar düzenlenen kampta öğrenciler, turnuvalarda birbirleri ile hem kıyasıya yarıştı hem de spor yaparak arkadaşlarıyla kaynaşma fırsatı buldu.

Gülnar, Mut ve merkez ilçelerden katılan öğrenciler kurdukları dostlukların yanı sıra Gençilik Doğa Kampı'nda sportif ve kültürel faaliyetler dışında her akşam yapılan tiyatro ve müzik etkinlikleri ile doyasıya eğlendiler. 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 24 - 28 Ağustos 2015 tarihlerinde kız öğrencileri ağırlayacak Gençlik Doğa Kampı'nın 4 Eylül 2015 tarihinde sona ereceğini bildirdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.