eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Murat Sancak'ın aracına teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi!
Tayyip Erdoğan’a aşık olduğunu söyleyen İş adamı Ethem Sancak’ın kardeşi Star’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak’a teröristlerce saldırı düzenlendi.  
 
Star Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Erdoğan’a aşık olduğunu söyleyen iş adamı Ethem Sancak’ın kardeşi Murat Sancak’a saat 12 sıralarında İstanbul Halkalı ’da saldırı düzenlendi. Teröristlerce düzenlendiği belirtilen saldırıda Sancak’ın aracı seyir halindeydi ve korumaları ile hareket eden Sancak’ın aracına tam 21 kurşun isabet etti. Saldırıda ölen ya da yaralanın olmadığı belirtildi. Zırhlı olan araca çok sayıda kurşun isabet etmesine rağmen ölen ya da yaralanan olmadı ve polis aracı incelemeye aldı. Araca öncelikle arkadan çarpıldığı ve araca arkadan çarptıktan sonra teröristlerin ateş açtığına ifade edildi.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.