eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr sosyal medya

Nevşin Mengü 8 şehit sonrası bunu yaptı!
Nevşin Mengü 8 şehit haberi sonrasında bunu yaptı. CNN Turk spikeri Nevşin Mengü bu yaptığı ile sosyal medyayı salladı. Nevşin Mengü 8 şehit haberi sonrasında HDP'yi savunması büyük tepki topladı. İşte Nevşin Mengü'nün HDP'yi kriminalize edenlere söylediği sözler...

Nevşin Mengü 8 şehit haberi sonrasında yaptığı açıklamalarda izleyenleri kızdırdı. Nevşin Mengü 8 şehit haberi sonrasında HDP'yi savunan sözler kullanınca sosyal medyada büyük tepki gördü


Siirt - Şirvan Jandarma Karakolu'nda görevli olan askerleri taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında, teröristlerin menfeze yerleştirdiği bombanın patlaması sonucu 8 asker şehit oldu.

ANINDA CANLI YAYINA GİRDİ

Şehit haberinin gelmesinden sonra gazeteci Nevşin Mengü, Twitter'ın canlı yayın uygulaması Periscope'tan anında canlı yayına girdi.

HDP'Yİ SAVUNDU

Nevşin Mengü, terör saldırılarının kınanacağını fakat legal bir parti olan HDP'nin kriminalize etmenin doğru olmadığını söyledi.

Mengü canlı yayında şu ifadelere yer verdi; "Evet terörü kınayalım, saldırıları kınayalım. Ancak legal bir partiyi kriminalize etmek doğru mu bunu da soralım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.