eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa Erkan Trükten

Pompalı tüfekli genç restoranda dehşet saçtı!

Trabzon'da yaşanan olayda pompalı tüfekle restorana giren bir zanlı etrafa rast gele ateş açmaya başlatınca bir anda içeridekiler panik halinde kaçışmaya başladı. Bunu yapan gencin yangında eşi ve çocuğunu kaybettiği ve bu yüzden psikolojisinin bozuk olduğu öğrenildi.

Trabzon'da Uzunsokak caddesinde elinde pompalı tüfekle bir restorana giren ve etrafa rast gele ateş açan zanlı 1 saat boyunca korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Genç ikna edildikten sonra eylemine son vererek teslim oldu.

3-4 katlı kahvaltı, döner ve simit satan bir restorana elinde pompalı tüfekle giren zanlı iş yerinin 2. katındaki balkondan bağırmaya ve rastgele ateş etmeye başladı. Genç, ardından telefonla konuşmaya başlarken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak caddeyi yaya ulaşımına kapattı.

Dehşet Saçtı

Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şahsı ikna etmek için devreye girerken, olayla ilgili görevlendirilen bakanlık danışmanlarından Ali Faik Hacıoğlu genci 1 saatin sonunda ikna ederek binadan inmesini sağladı. Genç, bindirildiği araçla bölgeden uzaklaştırılırken gencin geçtiğimiz yıl Kasım ayında Tonya'da yanan evinde eşi ve çocuğunu kaybettikten sonra psikolojisinin bozulduğu, yangında kendisinin de zarar gördüğü için hastaneden çalışamaz raporu almaya çalıştığı ancak alamaması üzerine yaşadığı sorunlar nedeniyle eylem yaptığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.