eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Silvan'da sokağa çıkma yasağı !
 Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Kaymakam Murat Kütük sokağa çıkma yasağı ilan etti. 

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde Silvan Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu sabah saatlerinde yeniden mahallelere giderek hendekleri kapatmak istedi. Fakat polis ekiplerine PKK'lılar tarafından ateş açıldı. Polislerin de karşılık vermeleri üzerine çatışma çıktı. Çatışmalar bazı sokaklarda devam etti. Mahalle sakinlerinin bir kısmı olaylar yüzünden evlerinden ayrılarak yakınlarının yanlarına gittiler. Olaylar nedeni ile ilçede esnafların büyükbölümü kepenk kapattı. Özellikle Tekel ve Mescit Mahallerinde olaylar devam etmektedir. 

Silvan'da olayların devam ettiği Tekel ve Mescit mahallerine bugün 14.00'den itibaren askerler de zırhlı araçlarla beraber girdiler. Askerler mahalle aralarına giderek, önlem almaya başladılar. Mahallelerin giriş kısımlarında önlem alan polis ekipleri giriş ve çıkışlara izin vermiyor. 

Kaymakam sokağa çıkma yasağı getirdi

Silvan Kaymakamı Murat Kütük imzası ile alınmış olan kararda, Silvan ilçe merkezinde saat 12'den itibaren geçerli olmak adına ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı getirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.