eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet mahkum 9 uncu bölüm yağmur Sömestr Prim Günü

Sivas koyulhisar'da aracında intihar etti

Son Dakika Olarak Ajanslara düşen haberde Sivas koyulhisar beldesinde bir intihar vakası yaşandı. Olay 01/03/2018 Tarihinde koyulhisar beldesinde Emre K.'nin kendine ait arabasında başına silahla intihar etmesi sonuıcu meydana geldi.  Haber Detayı;

Koyulhisar'da esnaf olan Emre K. Dün öğle saatlerinde yaşamına son verdi. Koyulhisar da tanınmış olan esnaf Emre K. iş yerinde çalışırken arkadaşlarına biraz hava almaya gidiyorum ben diyerek ayrıldığı yedek parça dükkanından sonra kelikt nehrinin kenarına gitti. Orada arabasında otuturken elinde olan tabanca ile kafasına ateş etti ve yaşamına son verdi. Olay ilçe de büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar hızlıca olay yerine geldiler ve şahsın arabada ağır yaralı olduğunu gördüler. Hemen ambulansa haber verdiler. Olay yerinde yapılan ilk müdehalenin ardından, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastenesine sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emre K. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen Emre K. intihar sebebi emniyet ekipleri tarafından araştırılmaktadır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.