eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Şoke eden flaş olay: Siyahi sevgilisinin penisini alev alev yaktı !
Erkek arkadaşının kendisini iş yerinde başka bir kadınla aldattığını öğrenen kadının intikamı şok yarattı. Sevgilisinin penisini yakan kadın, penisi ateşe verdi, adam telaş içinde alev alev yanan penisini söndürmeye çalıştı.
 
Kadın kendisini aldatan sevgilisinden inanılmaz ve akıllara şok verecek bir intikam aldı. Sevgilisinin kendisini bir başka kadınla aldattığını öğrenen kadın sevgilisi uyuduğu sırada onun penisini ateşe verdi. Alev alev yanan penisini söndürmek için çabalayan adam çığlıklar içerisinde bağırarak uyandı. Uyandığında penisini ateş içerisinde gören adam penisini eli ile söndürmeye çalıştı. Canı çok yanan adam neye uğradığını şaşırsa da o anlarda an be an kameraya kayıt edildi. Kadın ibret olsun diye yaktığı penisi kamera ile de kaydetti.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.